rocos-nov-comex.com

Metalcaucho

Metalcaucho este o companie spaniola fondata in 1987 cu scopul de a distribui piese de schimb originale de calitate sau echivalent, adaptabil la majoritatea vehiculelor din parcul auto international care circula. Initial, societatea a fost infiintata in Barcelona, in scopul de a consolida activitatile unui grup de fabrici mici, situate în vecinatatea sa, dedicandu-se pentru matritarea detaliilor din cauciuc, metal si plastic.

De la infiintarea sa, o tendinta de crestere continua, a permis sa se dezvolte dincolo de frontierele nationale pentru a deveni un punct de referinta solida in diverse piete din intreaga lume. Anticipare, calitate, servicii, inovatie, monitorizarea fata de masinile aflate în circulatie, sunt pietrele de temelie pe care activitatea se concentreaza. O provocare, pentru a acoperi segmentul de piata a componentelor si pieselor de schimb, pentru mentenanta neprevazuta, cu o gama larga si complexitate de tehnici, impreuna cu cerinte stricte de calitate, necesita eforturi continue care vizeaza imbunatatirea constanta.

Produs

Metalcaucho are la dispozitie pentru automobile fabricate, piese de schimb din: cauciuc, metal, cauciuc-metal si plastic.

Intotdeauna atent la nevoile pietei pieselor de schimb auto mondiale, in plus fata de conditii economice favorabile practicate, cu gama sa larga, Metalcaucho a facut o diferenta in comparatie cu concurentii sai pentru furnizarea de produse de multe ori imposibil de gasit pe piata pieselor de schimb. Multe dintre produsele noastre s-au dovedit indispensabile pentru o asistenta completa pe vehicul, chiar daca indirect, contribuind la un client multumit. Piesele noastre de schimb sunt identificabile prin aplicarea directa si, de asemenea, prin diferite metode de cautare, prin documentare si alte instrumente de informare, cum ar fi catalogul tiparit si in anexele sale periodice, site-ul web si catalogul on-line actualizat cu ultimele noutati. O crestere progresiva a gamei de produse, ne permite furnizarea piese de schimb si accesorii utile pentru mentenanta periodica si neprevazuta, pentru un numar mare de autovehicule si a diferitelor grupuri si categorii, cum ar fi: transmisie, aer conditionat, echipamente interioare, filtru, ambreiaj, piese asamblare, sistem de combustibil, cablaj, sistemul de evacuare, racire motor, incalzire / ventilatie, sistem de franare, suspensii / amortizoare, axial bara de suspensie / transmisie pe curea, punte, prize bloc electric, clame, profile pentru refinisare, bucse metal-cauciuc, burduf, conectori din plastic, con montare burduf, capace din cauciuc, rulmenti tractiune, tubulatura, conducte etc..

Depozit

Depozitul principal, situat in cartierul industrial din Barcelona, se intinde pe mai multe cladiri vecine, pe o suprafata totala de peste 12000 m2.

Dimensiunea semnificativa a depozitelor, permite stocarea in avans a unei diversitati largi de produse, în scopul de a asigura un serviciu de nivel inalt cu privire la disponibilitate si livrarea de bunuri.

Un sistem de logistica eficient in combinatie cu o locatie strategica, permite livrarea rapida a comenzilor de toate marimile, rapid si eficient.

Piata

La inceput, vanzarile au fost orientate numai pentru piata spaniola, apoi reteaua comerciala a progresat treptat, sa extins concomitent cu dimensiunea companiei si o gama larga de produse din catalog.

Suntem prezenti prin vanzari directe sau prin distribuitori si agenti in diferite parti ale lumii.

ROCOS e-shop

Anvelope

 

Marca

           

 

BUCUREŞTI

Depozit:
    Şos. Olteniţei nr.202
    Popeşti-Leordeni-Viscofil
Tel.:
    0213615522
Mobil:
    0744227469
    0725535538
    0725535540
    0371374352
E-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

CĂLĂRAȘI

Depozit:
     str. Dorobanți, Nr.6,
-interscție cu Grivița

 


Mobil:
    0725592939
    0725592940

 


E-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

IAŞI

Depozit:
     Şos. Pȃcurari, Nr. 88
   

Tel.:
    0232273518;
Mobil:
    0733913418
    0733913420

 


E-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

CONSTANŢA

Depozit:
     str. Pandurului, Nr.27,
     km 4-5

Tel.:
    0341101601;
Mobil:
    0748911819
    0744698924

 


E-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

BRAILA

Depozit:
    Bul. Dorobantilor Nr.50, block A54, scara 1 parter
Tel.:
    0728875541
    0728230064
Mobil:

 

 


E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.